Onze camper

Bekijk onze CamperVAN

Campervan Ford Nugget

Benieuwd wat onze klanten zeggen

Lees onze Reviews

Brigitte Vrambout
Brigitte Vrambout
Read More
Wij hebben een zeer leuke vakantie gekend dankzij Campersmile in la Douce France. De mobilhome is fantastisch uitgerust met alles erop en eraan. Dit was onze eerste mobilhome reis maar is zeker voor herhaling vatbaar. De noodlijn Inge konden we op elk moment van de dag gebruiken wat ook handig was 😀
Charlie Eyckmans
Charlie Eyckmans
Read More
Een camper met alles erop en eraan. Prachtig ultra modern uitgerust. Een zeer geslaagd weekend en ook de electrische minifietsen vielen in de smaak. Zeer goede en vlotte uitleg van Inge, met de nodige tijd hiervoor. Noodlijn Inge maar 1 keer moeten gebruiken, maar onmiddellijk antwoord. Kortom een zeer geslaagd weekend, dat zich zeker zal herhalen.
Katrien Larnout
Katrien Larnout
Read More
Een fijne ervaring om met deze ruime camper voorzien van alle luxe een weekend eropuit te trekken! Startklaar: frigo gevuld, linnen aanwezig, geen gesleur.... dat is genieten! Thanks aan dit super vriendelijke verhuurteam 😉👌👍
Nancy Vandenbrouck
Nancy Vandenbrouck
Read More
Zalige midweek met deze luxe camper achter de rug , thuis geleverd met super uitleg en alles maar dan ook alles aanwezig! Bedje opgemaakt, handdoeken, fruitsap , water ,spuitwater, melk ... we hebben niets kunnen bedenken dat er niet was ! Echt top , thuiskomen je eigen spullen eruit halen en ze komen hem weer ophalen! Een echte aanrader 👍
Eva Van Raefelghem
Eva Van Raefelghem
Read More
De campervan is ideaal om een roadtrip te doen met een vriend/vriendin! Alles die je nodig hebt is aanwezig. Een echte aanrader dus!
Dorine Franco
Dorine Franco
Read More
Een fijne week gehad, op toer door België met Campersmile. De camper werd aan huis geleverd, zeer uitgebreide uitleg gekregen maar toch nog een paar keer moeten bellen met wat vragen die metéén beantwoord werden, ook om 7u30 😉 Top service! Kortom, fijne ervaring, reizen in alle comfort én vrijheid. Een aanrader!
Petra Theunisse
Petra Theunisse
Read More
Een leuk weekend weg met de Camper(SMILE). De verhuurders hebben écht aan alles gedacht. Kamperen zonder zorgen, een aanrader !
Ann Dumon
Ann Dumon
Read More
Genoten van een weekendje weg, de eerste keer met de camper, en voor herhaling vatbaar! Er is aan alles gedacht, de camper is zeer goed uitgerust en je krijgt alle nodige info. Een echte aanrader! 👍
Febe Vromant
Febe Vromant
Read More
Uitstekende service! We werden warm ontvangen en kregen een duidelijke uitleg bij de CamperVan. Uitgebreide uitrusting aanwezig in de CamperVAN! .
Frank Van De Velde
Frank Van De Velde
Read More
De website is erg begeesterend. De ervaring overtreft echter alle beloftes. De LUXE camper is zalig compleet. Het familiale gevoel dat de verhuurders uitstralen heeft ons geraakt. Thx. Frank en Anne-Mie.
Previous
Next
CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?