CamperSMILE verruimt aanbod. CamperSMILE is een jong dynamische onderneming die de liefde voor instapklaar kamperen wil promoten. Via haar uniek aanbod wenst het bedrijf haar klanten een zorgeloze beleving toe. Door vanaf heden zowel een LUXE camper als camperVAN aan te bieden is er voor jong en oud wat wils.

CamperSMILE

Waarin onderscheidt het bedrijf zich?

“Via verschillende formules, neem bijvoorbeeld onze zomer- en weekendformules, willen we eenieder, ook niet ervaren kampeerders, ertoe aanzetten er op uit te trekken om in alle stijl en comfort de mooiste plekjes in binnen- en buitenland te ontdekken. Door onze hoge servicegraad, persoonlijke aanpak en bovenal het instapklaar afleveren van zowel onze LUXE camper als camperVAN onderscheiden we ons van andere spelers in de markt. Onze grootste wens in onze klanten terug thuis zien komen met een SMILE op hun gezicht.” aan het woord is Inge Bocxstael, zaakvoerster van CamperSMILE.

 
Campervan

Waarom de aankoop van aan Campervan?

“Door de aanschaf van een gloednieuwe camperVAN wensen we ons als bedrijf nu ook te richten tot een jonger en/of avontuurlijker publiek. De camperVAN is een ietwat compactere camper, voorzien van een hefdak, waarbij eveneens met 4 personen op vakantie kan worden gegaan. Binnenin is de camper uiterst efficiënt ingericht. Zowat alle comfort is aanwezig: van frigo tot keuken, van zonneluifel tot zithoek. Ook de wagen zelf is van alle mogelijke opties voorzien: parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, automatische versnellingsbak…noem maar op. Net als bij onze LUXE camper wordt ook de camperVAN instapklaar afgeleverd.”

Waar kunnen geïnteresseerden terecht?

“Ons complete aanbod is terug te vinden op onze site Campersmile.be. Een reserveringsaanvraag doorsturen is bijzonder eenvoudig. Gewoon de gevraagde gegevens invullen en versturen door op de button “Boeking aanvragen” te klikken. Zodra we de boekingsaanvraag ontvangen nemen we contact op. De site is beslist een bezoekje waard, ook heel wat inspiratie en andere info is er terug te vinden. Toch nog vragen, stuur ons gerust een mailtje of neem telefonisch contact op.

"Door onze hoge servicegraag, persoonlijke aanpak en bovenal het instapklaar afleveren van onze campers onderscheiden we ons van onze concullega's"

Inge Bocxstael - CamperSMILE Tweet