Campervan

Om een huis, appartement of kamer te huren wordt meer en meer beroep gedaan op de Airbnb-site. Maar wat met kampeerders die op zoek zijn naar een uniek buitenavontuur? Een soortgelijk deelplatform zou zeer zeker ook voor hen een meerwaarde kunnen betekenen. Het zou de zoektocht naar een unieke kampeerlocatie een stuk vereenvoudigen. In deze blog, bijzonder kamperen met camper of campervan, hebben we het over kamperen in andermans tuin of op andermans terrein.

Campervan

Kamperen bij particulieren

Hoera, de vakantie is in aantocht. Tijd om te onthaasten, van de natuur te genieten. Wat cultuur op te snuiven. Eventjes geen zin in een drukke camping. Geen probleem! Op vandaag bestaan er immer al diverse platformen waarbij mensen hun tuin / terrein openstellen voor kampeerders met tent en reizigers met een camper / mobilhome of campervan. Het algemeen principe is hetzelfde als bij Airbnb.

 

Op zoek naar een uniek buitenavontuur

De zoektocht naar een idyllisch plekje kan best heel wat tijd in beslag nemen. Je kunt uren en uren googelen op zoek naar de perfecte bestemming. Eens je weet naar welke regio je wenst te trekken, start de zoektocht naar de ideale campingplaats. Goed om weten hierbij is dat er gelijkend aan Airbnb, online deelplatformen bestaan zoals campspace.com en homecamper.com. Voor reizen binnen de Benelux adviseren we sowieso de Campspace site. Campspace staat zoals ze ook in hun baseline declareren voor ‘reconnect outside’. Voor plaatsen buiten de Benelux en zeer zeker voor Frankrijk verwijzen we naar Homecamper. Hun Franse baseline “HomeCamper, le camping, côté jardin” legt een duidelijke link met het tuinkamperen. Beide deelsites hebben inmiddels hun meerwaarde bewezen, de sites zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

 

Campervan huren versus luxe mobilehome huren

Veelal is de finale keuze sterk afhankelijk van het type reis en het gewenste comfort. Bij CamperSMILE verhuren we beide. Naast onze luxe camper beschikken we sinds kort ook over een campervan die we te huur aanbieden. Voor welke formule er ook gekozen wordt, telkens gaan we voor een buitengewone beleving. Hierbij blijven we trouw aan ons instapklaar basisconcept. Verder onderscheiden we ons door onze hoge servicegraad en persoonlijke aanpak. U zalig laten genieten in absolute rust en vrijheid is en blijft onze missie. Ontdek ons uniek aanbod of contacteer ons vrijblijvend.
 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?