‘Winkelhieren’ is voor ons veel meer dan een modewoord. Als lokale speler houden we ervan de lokale economie te steunen. Als startende dienstverlener proberen we naast de diverse camperverhuur formules en de thema’s met ‘free gifts’ die we buiten het hoogseizoen aanbieden ook attractieve trip-suggesties aan te bieden. Zeer zeker ook in Vlaanderen. Inmiddels beschikken we over diverse nabijgelegen campertochten. In deze blog : Camper huren dichtbij, geven we je een aantal tips van hoe je de lokale economie kan ondersteunen alsook een visuele preview van een aantal inspirerende reis- & weekendtrips binnen Vlaanderen.

5 tips die de lokale economie ondersteunen

  • Interesse in het huren van een camper. Huur lokaal. Wens je een camper of mobilhome te huren. Huur dan bij een lokale partner. Het enthousiasme, de fijne babbel en de hoge servicegraad krijg je er gratis bovenop. België verlaten kan, maar waarom ook niet eens dichtbij blijven? Vlaanderen heeft immer heel wat te bieden. Gewoon doen!

  • Deel je ervaring via socials Als je online een camper geboekt hebt deel dan na je trip je ervaring met je vrienden via de social media kanalen op dewelke je actief bent. Op deze wijze breng je de dienstverlening van de ondernemer, bij ons dus het huren van onze luxe camper of campervan, op een positieve manier in de kijker. Vergeet zeker ook niet om er de juiste #hashtags bij te vermelden. #campersmile #enjoytheride #campervan #luxecamper #weekendjeweg.

  • Like en deel hun Facebook en Instagram pagina’s- en posts Door gewoonweg hun pagina en post te ‘Liken’, te ‘Delen’, ‘Reviews’ na te laten en aanmoedigende commentaar te geven, geef je de lokale ondernemer een flinke duw in de rug. Het kost je niets, maar je bezorgt hen wel extra visibiliteit.

  • Koken, Take-away of restaurant, bij het huren van een camper kan alles Wil je in Vlaanderen op restaurant dan zijn er verschillende restaurants die campers met open armen ontvangen. Ook in één van onze vorige blogs hadden we het al over Campermeal. Vanzelfsprekend is ook Take-away en zelf koken mogelijk. Wat Take-away betreft loont het zeker de moeite de site www.takeaway.com eens te checken.

     

  • Schenk een camperverhuur weekendbon Wil je iemand een origineel & creatief geschenk geven. Dan is een camperverhuur weekend bon misschien wel een leuk idee. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, huwelijksverjaardag, incentive voor je personeel,… Buiten het hoogseizoen specialiseren we ons vanuit CamperSMILE in instapklare weekend formules. We beschikken over een Basis, Plus & VIP- formule. Een gepersonaliseerde weekend bon kan eenvoudig via mail aangevraagd worden. Topidee!

Visuele preview van een aantal inspirerende reis- en weekendtrips in Vlaanderen

Waarom kiezen voor CamperSMILE?

 

De pandemie blijft ons parten spelen. Hoe sneller we de curve kunnen ombuigen, hoe beter voor ons allen. Als camperverhuurbedrijf willen we ons bovenal focussen op de lokale markt. Harelbeke, Hasselt, Ieper, Ronse….Vlaanderen heeft heel wat te bieden. Hiertoe verhuren we een LUXE camper & camperVAN. We zijn beide reisfanaten die graag onze passie delen met onze klanten. Bekijk alvast onze reviews.  Wil je er dus eens op uittrekken en in alle stijl & comfort de mooiste plekjes van Vlaanderen ontdekken dan zijn onze weekendformules een absolute aanrader.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?