Camperplaatsen

Hunker je als koppel ook naar een weekendje weg. Ooit al eens gedacht aan een all-in luxe camper huren? Een camper biedt immers heel wat voordelen. 

Met een camper ben je uiterst flexibel. Wil je op restaurant? Geen probleem. Wil je liever niet op restaurant? In een handomdraai bereid je zelf je lekkere maaltijden in je eigen keuken. Ook je eigen douche en toilet zijn absolute troeven. Een bepaalde regio verkennen gecombineerd met fietsen, wandelen of een bezoekje aan een mooie stad? Met de all-in CamperSMILE luxe camper geniet je van ‘best of both worlds’.

Enerzijds is er de flexibiliteit en vrijheid anderzijds is er alle comfort. Dankzij het ruime bed en de lattoflex bodem wordt ook een zalige nachtrust gegarandeerd. Overtuigd maar geen tijd om de reis voor te bereiden? Geen enkel probleem voor diverse regio’s binnen België en net over de grens kunnen we je, afhankelijk van de gekozen CamperSMILE formule, meerdere camperplaatsen aanbieden. De Franse Ardennen, de Opaalkust, het Waasland, de Oostkantons. Al deze regio’s zijn perfect voor een weekendje weg. Zo weet je meteen waarheen voor je volgend weekendje uit. Gewoon je koffers inpakken en wegwezen. Kortom volop genieten!

camerplaatsen noordzee - camper huren
Noordzee camperplaatsen - camper huren

Camperplaatsen Vlaanderen

Het is zeker niet altijd nodig ver te rijden. Niet voor niets is de koepelnaam waarop het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek “Vlaanderen Vakantieland”. De kust, het heuvelland, de polders, stiltegebieden, natuur, fietsroutes, romantiek, gastronomie. De mooiste parels zijn vaak vlakbij. Van de Noordzee, over de polders tot aan de Vlaamse heuvels, laat u telkens verrassen door het oogstrelend landschap dat Vlaanderen u te bieden heeft.

Camperplaatsen Wallonië en de Ardennen

Kom in het zuiden van België, Wallonië en de Ardennen ontdekken. Laat je een weekend verleiden door zijn prachtige natuur en zijn cultureel erfgoed. Bezoek er de prachtige steden, geniet van een fikse boswandeling of maak er een fietstocht langs Samber en Maas. Heerlijk ontspannen in de thermale baden van Spa, steden als Luik en Namen ontdekken, frisse lucht inademen en nieuwe ervaringen opdoen. Van ongerepte natuur, over cultuur, tot moderne architectuur. Voor éénieder wat wils. Laat je onderdompelen in al het moois dat Wallonië en de Ardennen je te bieden heeft en beleef de tijd van je leven.
camperplaatsen Ardennen - camper huren
Moezel camperplaats west-duitsland

Camperplaatsen West-Duitsland

Al gedacht aan een weekend ‘moezelen’? Ten westen van Duitsland ligt de Moezel. Zet die riesling dus maar al koud. Een drie-tal uurtjes rijden en je bevindt je in een compleet andere wereld. Bezoek er de prachtige steden, Koblenz, Traben-Trarbach en Trier. Bewonder de indrukwekkende Porta Nigra, Latijn voor Zwarte Poort, en de Dom (Unesco-erfgoed) in Trier. Fiets rond het historisch centrum heen of kuier door de straten. Bezoek het overheerlijke dubbelstadje Traben-Trarbach, omringd door de vele wijngaarden en bossen. Aanschouw de prachtige architectuur en geniet vanaf de Grevenburg van het prachtige uitzicht over de Moezel. Boek een kuuroord, ontspan in de warmwaterbron en proef van de heerlijke wijnen. Tot slot is ook Koblenz meer dan de moeite waard. Wandel door de charmante steegjes en over de gezellige pleintjes, ga een kijkje nemen in het Mutter-Beethoven-Haus en laat je verwonderen door Fort Ehrenbreitstein, de 2de grootste burcht van Europa.
Moezel camperplaats west-duitsland

Blijf op de hoogte

CamperSMILE nieuwsbrief

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?