Kampeerautotoerisme is de laatste jaren sterk toegenomen. Ook Vlaanderen investeert meer en meer in kampeerautotoerisme. Het stijgend aantal camperplaatsen in steden en gemeenten is hier een rechtstreeks gevolg van.  Wil je ook eens met de camper weg maar ben je zelf niet in het bezit van een kampeerauto, dan is huren van een camper dé oplossing. Geen tijd of zin om alle voorbereidend werk te doen? Geen enkel probleem. Een instapklare camper huren? Het kan!

Campervan

Waarom is camper reizen zo leuk?

Sinds het jaar 2011 is het aantal plaatsen op camperterreinen in Vlaanderen meer dan verviervoudigd. Van 166 naar 702 op 1 januari 2020. Ook het aantal camperterreinen zelf steeg het voorbije decennium van 11 naar 56. Welke cijfers je ook raadpleegt duidelijk is dat met de camper rondreizen een aantal specifieke troeven heeft. Een nota van Toerisme Vlaanderen geeft volgende redenen aan voor het succes van de camper : vrijheid & comfort. Op je eigen tempo rondtoeren en zowel bekende als onbekende plekjes ontdekken. Hier is het om te doen.  Heel wat Belgen houden hierbij van korte vakanties. Voornamelijk blijven ze binnen een straal van 300 km. Ze trekken m.a.w rond in eigen land, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Camper reizen : natuur & cultuur 

Heel wat mensen die met de camper op reis en/of op weekend gaan houden ervan om tijdens hun verblijf te wandelen of te fietsen. Vanzelfsprekend vormen ook andere activiteiten geen enkel probleem. Grote voordeel. Je vertrekt steeds van je eigen (t’)huis. Een fris drankje uit de frigo halen om af te koelen of een heerlijk kopje warme koffie of hete thee nemen? Volop genieten is steeds de boodschap!
Over het algemeen zijn natuur en/of cultuur belangrijke motieven bij de keuze van de bestemming. Met de camper zijn beide perfect te combineren.  Camperreizigers zijn bovendien veelal actieve toeristen, maar af en toe een dagje niets doen hoort er natuurlijk ook bij.

weekendtrip camper huren

Een instapklare camper huren? Het kan!

Als camperverhuurbedrijf willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om er op uit te trekken en in alle stijl en comfort de mooiste plekjes te verkennen. We zijn beide reisfanaten die met alle plezier onze passie delen. Hiertoe verhuren we een LUXE camper & camperVAN. Buiten het hoogseizoen specialiseren we ons in instapklare weekendformules. Gewoon valies inpakken en wegwezen. En dit van de vrijdagmorgen tot de zondagavond. Kortom genieten van een weekendje weg. Interesse? Lees hier wat onze klanten over ons vertellen & informeer vrijblijvend.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?