Bijna 1 op de 5 Vlamingen is van plan om na corona meer te gaan kamperen. Ook zijn we binnen onze vrije tijd meer gaan wandelen en fietsen. Dit alles blijkt uit een recent uitgevoerd marktonderzoek door Pasar en het onderzoeksbureau iVox. In deze blog – ‘Een instapklare camper huren? Het kan!’ – geven we een aantal trends en opportuniteiten weer.  

Campervan huren

Trends

Maar liefst 40% van de Vlamingen heeft het laatste jaar een nieuwe hobby uitgeprobeerd. Bij de grote winnaars vinden we wandelen en fietsen terug. Maar liefst een kleine 70% van de ondervraagden gaf aan regelmatig te wandelen. Ook het fietsen kende een groei van 10%. Belangrijk hierbij is dat heel wat ondervraagden ook aangaven van plan te zijn dit naar de toekomst toe te blijven doen. Wat het wandelen betreft kunnen we nog meegeven dat dit voor 6 op de 10 een favoriete bezigheid is, wat het fietsen betreft is het zo dat bijna de helft van de Vlamingen (46%) wekelijks fietst. De belangrijkste conclusies betreffende het onderzoek de vrijetijdsbeleving- en invulling van de Vlaming alsook wat cijfers betreffende wandelen, fietsen en kamperen zijn terug te vinden via deze link

Camper-reizen

Het huren van een camper blijft tijdens deze pandemie de meest veilige manier om op weekend of op vakantie te vertrekken. Wandelen en fietsen zijn bovendien activiteiten die uiterst makkelijk te combineren zijn met het reizen met een camper. Tevens weet een rijdend minihuis zowel jong als oud aan te spreken. Met de motorhome reizen is nu eenmaal fun. In alle rust en vrijheid maximaal genieten. Heb je geen enkele camper-ervaring? Geen enkel probleem! Geen tijd of geen zin om alles goed voor te bereiden? Ook hier geen enkel probleem! Het huren van een instapklare camper is dan de oplossing.
Camper huren

Een instapklare camper huren? Het kan!

Bij CamperSMILE bieden we twee verschillende campers aan. Enerzijds beschikken we over een luxe camper, anderzijds over een campervan. In de winter focussen we ons op weekendformules in het hoogseizoen geven we de voorkeur aan week-verhuur. Bovenal onderscheiden we ons door onze instapklare formules, ons persoonlijk contact en de hoge servicegraad die we bieden. Onze klanten terug thuis zien komen met een SMILE op hun gezicht. Daarvoor doen we het.

2 reacties

  1. Jullie hebben de balans gevonden tussen professionele en persoonlijke communicatie. Dit maakt de camperverhuur uniek. Alles was voorzien in de camper. Niets op aan te merken! Tot een volgende, Koen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?