Nu de lente terug in het land is, kan éénieder optimaal van de buitenlucht genieten. De temperaturen stijgen, de natuur herleeft en het is ’s avonds een stuk langer klaar. Het is de periode om te wandelen, maar waarom niet eens wat verder van huis? Meer en meer mensen kiezen er inmiddels voor een luxe camper te huren en hun weekendje weg te combineren met een mooie wandelroute.

camperplaatsen ardennen

Wandelen

Allen weten we dat bewegen gezond is. Zowel voor lichaam als geest. Wandelen is het nieuwe lopen wordt vaak gezegd.  De populariteit van wandelen is het laatste jaar enorm gestegen. Meer dan vroeger hebben we allen, veelal al wandelend, de eigen regio herontdekt. We stonden vaak versteld van de prachtige wandelpaden en wandelroutes die ook dichtbij huis aanwezig waren. De toegenomen populariteit van het wandelen is dan ook duidelijk zichtbaar via gepubliceerde cijfers van sites zoals bijvoorbeeld wandelknooppunt.be. Zowel het aantal bezoekers alsook het aantal gedownloade wandelroutes kende het laatste jaar een sterke groei.
 
Camper huren
Luxe camper

Luxe camper huren

Wil je als wandelaar echter eens een andere regio verkennen, dan is het huren van een instapklare all-in luxe camper misschien wel de oplossing. Een weekendje weg met de camper biedt immers heel wat voordelen. Zeer zeker ook in combinatie met wandelen. Je kunt je camper immers eenvoudig parkeren nabij de startplaats van je wandelroute. Je kunt last minute bepalen waar je wenst te overnachten en je bent totaal niet gebonden aan een strak schema. Zie je op de buienradar dat de zon er pas na een uurtje doorkomt, dan kun je eerst nog gezellig verder in je boek lezen of een kruiswoordraadsel oplossen. Ook na de wandeling ben je met het huren van een all-in luxe camper de koning te rijk. Vooreerst kun je een frisse pint uit de frigo halen of een warme kop koffie of hete chocomelk opzetten. Vervolgens kan ook een frisse of warme douche enorm deugd doen. Tot slot kun je vrij makkelijk de luifel uitdraaien, je terrastafel uitzetten en je in je relax-stoel ploffen. Kortom, met het huren van een all-in luxe camper geniet je in alle vrijheid en rust. Echt zalig!

Waarom kiezen voor CamperSMILE?

Bij CamperSMILE bieden we u diverse instapklare formules. Telkens gaan we voor een unieke buitengewone beleving waarbij inspiratie, tips en advies centraal staan….Een ruime garage-berging en separate douche binnenin zijn ongetwijfeld troeven die elke fervente wandelaar zal weten te waarderen. Als extra bieden we onze klanten, vanaf onze PLUS-formule, eveneens twee elektrische fietsen met lage instap aan. Handig om bijvoorbeeld ‘s morgens naar de bakker te gaan of boodschappen te gaan doen. Ontdek onze unieke instapklare all-in formules of contacteer ons vrijblijvend.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?