Als koppel hou je van reizen & wandelen maar ook het fietsen weet jullie te bekoren. Het bij de hand hebben van fietsen kan immers uiterst handig zijn om boodschappen dichtbij te doen. Een stad te verkennen. De wijdere omgeving te ontdekken… Maar op reis met fiets & campervan, hoe doe je dit? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe krijg je toch op een eenvoudige manier je koffer open?

Campervan

Welke camper kiezen?

Voor het meenemen van fietsen bestaan er verschillende mogelijkheden. 
Hoe groter de camper, hoe eenvoudiger het is ze mee te nemen. Bij grotere campers kunnen makkelijk meerdere fietsen meegenomen worden. Op eenvoudige manier kunnen er fietsen, mountainbikes, koersfietsen in zowel de ‘garage’ als op de fietsendrager geplaatst worden.  Wens je echter met een buscamper of campervan te reizen dan zij de mogelijkheden naar het meenemen van je stalen ros een stuk beperkter. Uiterst handig is dan te kiezen voor een fietsenrek gemonteerd op een zwenkarm. De zwenkarm bevindt zich op kniehoogte en zorgt ervoor dat het openen van de koffer probleemloos blijft kunnen. Bijkomend voordeel is dat je de fiets of fietsen niet al te hoog dient te tillen. 
Campervan

Welke oplossing kunnen wij u bieden?

Bij CamperSMILE beschikken we zowel over een luxe camper als campervan. Voor beide voorzien we binnen onze formules de mogelijkheid om ofwel jullie eigen fietsen mee te nemen ofwel twee elektrische fietsen met lage instap als extra optie te boeken. De fietsen die wij aanbieden zijn Mezzo fietsen afkomstig van Bizobike. De Mezzo e-bike is een trendsetter in progressief design. Het model beschikt over een zorgvuldig ingewerkte middenmotor die een veilig rijgedrag verzekert. Verder voorzien we twee makkelijk afneembare fietszakken, de elektrische opladers en twee ART-2 gekeurde fietsloten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?