De kogel is door de kerk. De beslissing is gevallen. Na veel wikken en wegen werd beslist een camper te huren. Je hebt echter nul ervaring en gaat voor de eerste keer met de camper weg. Waarop dien je dan te letten? Hoe maak je een goede keuze? Waar kun je terecht om een een camper te huren?

mobilhome huren van particulier

Waar kun je terecht om een camper te huren?

Op vandaag bestaan er verschillende platformen waar een camper kan gehuurd worden. Deze platformen creëren als het ware een online marktplaats waarbij vraag en aanbod met elkaar in contact gebracht worden. Verder bestaan er ook partijen die naast de verkoop van campers ook campers verhuren. Tot slot, en waarom ook niet, bestaat de mogelijkheid rechtstreeks bij de particulier te huren. Rechtstreeks huren bij de particulier biedt zeker zijn voordeel. Particulieren zullen er steeds alles aan doen hun camper tiptop in orde te hebben. Ze willen er zeker van zijn dat elke weekendtrip, elk romantisch weekendje weg, elke reis vlekkeloos verloopt. Ook bieden de meeste particulieren een hogere servicegraad. Dit kan zelfs gaan tot het instapklaar aanleveren van de camper, het reinigen achteraf, tot zelf het ledigen van het toilet. Zich goed op voorhand informeren is dus zeker raadzaam. 
fietsendrager camper elektrische fietsen

Campervakantie met fietsen mee

Met de camper reizen biedt heel wat mogelijkheden. Je reist op je eigen tempo. In alle vrijheid en rust. Enerzijds is het de ideale manier om dichter bij de natuur te leven. De camper kan immers makkelijk als uitvalsbasis dienen voor fikse wandelingen. In eigen land heb je bijvoorbeeld ’t Rhodesgoed, de groene long tussen Roeselare en Izegem waar ook campers welkom zijn. Je kunt er niet alleen wandelen maar ook gezellig fietsen. Anderzijds kan de camper, zeer zeker ook in combinatie met elektrische fietsen, fungeren als ideaal vertrekpunt voor het bezoeken van verschillende steden waar naar hartenlust cultuur kan opgesnoven worden. Het huren van elektrische fietsen kan bij het huren van een camper veelal als optie bijgeboekt worden. 

Een weekendje of reis zonder zorgen

Om een weekendje of reis zonder zorgen te hebben is de keuze van de partner zeker niet onbelangrijk. Bij CamperSMILE huur je rechtstreeks aan de eigenaars. Op vandaag bieden we zowel een all-in LUXE camper als CamperVAN aan. Beide instapklaar. CamperSMILE ondescheidt zich verder door het persoonlijk contact, de verschillende formules die we aanbieden, de hoge servicegraad, het comfort van de campers, de mogelijkheid om als optie elektrische fietsen te huren en trip suggesties te verkrijgen, het eventueel aan huis leveren van de camper, de complete uitleg, de checklijst….Wil je dus een weekendje weg of reis zonder zorgen, bekijk dan zeker ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?