op reis in eigen land

Campertrip dichtbij huis

Als je maar voor korte tijd weg kan, kies dan een bestemming niet ver van huis. Ook dichtbij huis valt er immers heel wat te ontdekken. Zeer zeker ook in Vlaanderen, een paradijs voor wandelaars & fietsers. Een frisse neus ophalen, een fikse wandeling maken. Zalig zonder zorgen genieten in alle rust en vrijheid. Ook bij ons valt heel wat te ontdekken. De kust, de polders, het heuvelland, de Vlaamse Ardennen….Ooit gedacht aan het huren van een camper? Je hebt dan als het ware je eigen huis op wielen mee. Weekendje weg met de camper? Een onmiddellijk instapklare all-in luxe camper is dé oplossing.   

Waar overnachten?

Overnachten met een camper kan zowel op een camping zelf alsook op een camperplaats. Wat is het verschil tussen beide? Op een camping heb je je eigen oppervlakte. Naar veiligheid toe sta je op een afgesloten terrein. Ook zijn er tal van gemeenschappelijke faciliteiten zoals bijvoorbeeld, sanitaire blokken, zwembad, restaurant, bar en speeltuin voor kinderen. Het comfort van een camping wordt uitgedrukt in aantal sterren. Hoe meer sterren, hoe meer voorzieningen en dus ook hoe hoger de prijs. Opgelet het aantal sterren is gerelateerd aan het beschikbaar comfort, niet aan de kwaliteit van de camping zelf. Zich op voorhand goed informeren en recensies lezen is dus de boodschap. Op voorhand reserveren is veelal aan te raden. Daarnaast heb je camperplaatsen. Camperplaatsen zijn soms gratis en soms betalend. Je bent er in hoofdzaak aangewezen op het comfort van je camper. De kwaliteit van een camperplaats kan sterk verschillen van camperplaats tot camperplaats. Ook de mate waarin ze bepaalde faciliteiten, zoals bijvoorbeeld elektriciteit, aanbieden. Ook hier is het raadzaam op voorhand info in te winnen. De site van toerisme Westhoek heeft een specifieke pagina “Onderweg met de kampeerauto”. Naast de eerder vermelde sites campercontact.com en park4night.com is voor campertrips dichtbij ook deze pagina beslist een bezoekje waard.
luxe camper huren west-vlaanderen

Waarom kiezen voor CamperSMILE?

CamperSmile staat garant voor een unieke luxueuze beleving. We bieden uitsluitend instapklare formules aan. Er op uit trekken en in alle stijl en comfort de mooiste plekjes ontdekken was nog nooit zo eenvoudig. Buiten het zomerseizoen bieden we standaard drie instapklare weekendformules aan, zijnde de “BASIC-”, “PLUS-” en “VIP”. Zelfs binnen de “BASIC”-formule is al heel wat comfort aanwezig. Vanaf de “PLUS” formule wordt bijkomend uw bed opgemaakt, worden alle nodige bed-, keuken- en badlinnen voorzien, reizen er eveneens twee hippe elektrische fietsen met lage instap mee alsook worden er diverse trip suggesties met camperplaatsen meegegeven. Tot slot is er de “VIP”-formule, deze bevat alle voorgaande met supplementair : kamerjassen en pantoffels, één maaltijd en je koelkast naar wens gevuld. Hou zeker ook onze site in de gaten en schrijf u in op onze nieuwsbrief. Regelmatig hebben we immers ook unieke promo’s in petto.
 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?