Elk jaargetijde heeft zijn charme. Zo ook de herfst. Denk maar aan de bladeren van de bomen die prachtige herfstkleuren aannemen. Een waarlijke streling voor het oog.
Wens je dicht bij de natuur te staan en toch maximaal van alle comfort te genieten dan is een weekendtrip of verlengd weekend met luxe camper zeer zeker een aanrader. In deze blog, campertrip in de herfst, geven we alvast een aantal ideetjes. 

 

 

Campertrip Herfst

Campertrip. Wat meenemen?

Waarom het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan. Bij het huren van campers zijn veelal diverse formules mogelijk. Jezelf goed informeren is dus de boodschap. Uitermate handig lijkt ons de keuze voor een all-in camperformule. Binnen dergelijke formule is zowat alles aanwezig. Ook e-bikes zijn aanwezig of kunnen desgewenst optioneel bijgehuurd worden. Het is m.a.w net als op hotel gaan, maar dan wel met het grote voordeel makkelijk verplaatsbaar te zijn alsook uiterst dicht bij de natuur te staan. Gezien binnen dergelijke formule zowat alle comfort aanwezig is, zijn het enkel nog de persoonlijke zaken die opgelijst dienen te worden. Denk hierbij aan onderstaande voor de wandeling.

  • Regen/winterjas & muts
  • Stevige wandelschoenen
  • Rugzak
  • Navigatie (eventueel een powerbank)
  • Eten & drinken
 Voor het overige een goed boek, aantal gezelschapspelletjes en natuurlijk ook je identiteitskaart, rijbewijs, bankkaart, toilettas met douchegerief, telefoon & oplader.  

Herfst campertrip. Waarheen?

Bij huren van een camper is het gebruikelijk het voertuig met volle tank af te leveren. Bij teruggave van de camper volstaat het de tank opnieuw gevuld te hebben. Op de vraag “waarheen” kunnen natuurlijk duizend-en-één antwoorden gegeven worden. Afhankelijk van de tijd die er is alsook van de persoonlijke voorkeur kan binnen België of net over de grens zowel naar zee als naar de bossen gegaan worden. Een eerste mogelijkheid om een prachtige natuurwandeling te maken is de “Quick Stop Martbusch“. Deze camperplaats te Berdorf is een ideale uitvalsbasis om de gevarieerde landschapsvormen van Luxemburgs Klein Zwitserland te ontdekken. De camperplaats biedt immers bijzonder vlotte toegang tot de Mullerthal trail. Een tweede mogelijkheid om de natuur in te trekken is de gratis camperplaats te Wissant, Frankrijk. Vertrekkende van deze camperplaats kun je het schilderachtige Wissant, het strand en de krijtrotsen ontdekken. Mogelijke prachtige wandelingen bij “Les Deux-Caps” zijn een stuk van de GR145 en de GR120 langs de kustlijn.
Campertrip Herfst

Ook met de camper weg?

Ook zin gekregen om er eens een aantal dagen op uit te trekken? Met “Campertrip in de herfst” hopen we jullie alvast wat inspiratie bezorgd te hebben. Benieuwd naar meer? Contacteer ons vrijblijvend. We zijn een regionaal verhuurbedrijf van campers / mobilhomes en streven er naar campers voor jong en oud te verhuren. Zo heeft u bij ons de keuze tussen onze ietwat avontuurlijke campervan en onze compleet uitgeruste luxe camper. Bovenal onderscheiden we ons door onze hoge servicegraad, ons persoonlijk contact en ‘last but not least’ onze zorgvuldig uitgekiende, unieke, instapklare camperformules.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *