Camperverhuur wandeltochten

Sinds 22 september is de herfst gestart. Gele, rode en oranje bladeren op de grond, een prachtige regenboog na een fikse bui. Het seizoen bij uitsteek om de genieten van de prachtige kleurenpracht die de natuur ons biedt. Dichtbij of iets verder van huis. En waarom niet eens met de camper weg? In deze blog, ‘Met de camper weg in de herfst’ geven we u alvast drie mogelijke trip-suggesties waarbij natuur- en camperbeleving naadloos verbonden zijn.

Met de camper weg : 3 wandeltripsuggesties

  • De kust : Hoewel onze Belgische kust slechts over een beperkte kuststrook beschikt, heeft het op het gebied van wandeltochten toch heel wat te bieden. Onze favoriete  kustgemeente: Oostduinkerke. En naar wandeltochten toe : de Ter Yde wandelroute. De wandelkaart kun je downloaden. Overige wandeltochten te Koksijde-Oostduinkerke zijn eveneens makkelijk terug te vinden. Gratis camperplaats : Burgweg, Koksijde-dorp

  • Ronse : Het toeristische televisieprogramma “Vlaanderen vakantieland” ging in 2013 op zoek naar de mooiste wandeling in Vlaanderen. Eén van de genomineerden : het Muziekbos van Ronse en Maarkedal. In deze groene oase kom je helemaal tot rust. Bekijk hier de wandelroute. Gratis camperplaats : Parking Sporthal ‘t Rosco, Leuzesteenweg 241, Ronse

  • West-Vleteren : Wie drinkt er nu niet graag een West-Vleteren. En al zeker na een sportieve inspanning. Nabij de abdij kun je de Sint-Sixtus wandelroute doen. Vertrek bij het “Ontmoetingscentrum In De Vrede”, de wandelroute maakt gebruik van kerkwegels, graspaden en landelijke wegen. Je ontdekt er een leuke variëteit in het landschap.

Interesse in het huren van een camper?

Wij zijn een lokaal verhuurbedrijf van campers / mobilhomes en streven er naar campers voor jong en oud te verhuren. Zo heeft u bij ons de keuze tussen onze ietwat avontuurlijke campervan en onze compleet uitgeruste luxe camper. Bovenal onderscheiden we ons door onze hoge servicegraad, ons persoonlijk contact en ‘last but not least’ onze zorgvuldig uitgekiende, unieke, instapklare camperformules. Met bovenstaande blog ‘Met de camper weg in de herfst’ willen we u bovenal inspireren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?