Camper huren weekend

Zin in een weekendje weg? Waarom niet met de camper? 7 redenen om er met de camper op uit te trekken. Van ‘Comfort & luxe’ over ‘Gezellig samen op restaurant’ tot ‘Campersolidariteit’. Zeven redenen aangevuld met de unieke formules die we u graag aanbieden. Enjoy!

1. Comfort & luxe

Een reis of weekendje weg en dit zonder in te boeten aan luxe en comfort. Het kan. Moderne campers hebben alle comfort in huis, een camper is als het ware een mobiele hotelkamer. Van sfeerverlichting, over separate douche tot ruime keuken. Een uitgekiende inrichting zorgt voor alle nodige voorzieningen. Het is overigens ook de ideale metgezel voor wandelaars en fietsers.

2. Absolute vrijheid Met de camper kun je gaan en staan waar je wil. Je hoeft nergens tegen een bepaald uur te zijn. Ontbijten en eten kan wanneer jij dit wilt. Je bent dus uitermate flexibel en niet gebonden aan een strak schema. Zalig toch!

3. Geen specifiek rijbewijs nodig Om met een camper te rijden volstaat rijbewijs B. Met een rijbewijs B mag je achter het stuur kruipen van een camper waarvan de maximaal toegestane massa niet boven de 3.500 kg uitkomt. Het rijden met een camper is makkelijker dan je denkt. Eenmaal achter het stuur blijkt het besturen van een ‘huisje op wielen’ in weinig mate te verschillen van het rijden met je wagen. Je zit weliswaar wat hoger en je voertuig is wat langer en wat breder maar eens je je bewust bent van deze verschillen is het rijden met een camper gewoon leuk en tof.

4. Eigen bubbel Allen hopen we het coronavirus zo snel als mogelijk klein te krijgen. Ook voor deze zomer is het nog gissen welke vakantiebestemmingen zullen mogelijk zijn en welke niet. In een camper of mobilhome reist u met uw eigen bubbel, volledig coronaproof dus. Hierdoor is het de meest ideale vakantieformule is onze huidige anderhalve meter samenleving.

5. Lekker gezellig op restaurant Velen van ons hunkeren ernaar nog eens op restaurant te gaan. Met de camper kan het. Met de kampeerauto op restaurant is sinds kort zelfs een heuse trend geworden. Op de site van campermeal.be kun je zien bij welke restaurants je terecht kan. De warme maaltijden dienen afgehaald te worden en reserveren is verplicht.

6. Onmiddellijk vakantiegevoel Reizen met de camper geeft je een instant vakantiegevoel. Zodra ingestapt is de vakantie begonnen. Je bent onmiddellijk onderweg maar je behoudt het thuisgevoel.  Geen gedoe met vouchers, stress voor wat slechter weer. Gewoon de buienradar checken, je reisbestemming ietwat aanpassen en klaar is kees.

7. Campersolidariteit Sta je op een camperplaats en ben je iets vergeten mee te nemen of is de peper of het zoutvat net leeg. Geen probleem. Onder de campers heerst een grote solidariteit. Je kunt dus makkelijk iemand aanspreken, maakt niet uit welke nationaliteit. Campersolidariteit kent geen grenzen.

all-in-luxe-camper-huren

Have stories to tell, not stuff to show

Waarom kiezen voor CamperSMILE?

Bij CamperSMILE worden bovenstaande redenen aangevuld met hoge servicegraad, persoonlijk contact,  elektrische fietsen, gevulde frigo, tips & inspiratie en nog zoveel meer… Buiten het zomerseizoen bieden we drie instapklare weekendformules aan, zijnde de “BASIC-”, “PLUS-” en “VIP”. Zelfs binnen de “BASIC”-formule is al heel wat comfort aanwezig. Vanaf de “PLUS” formule wordt bijkomend uw bed opgemaakt, worden alle nodige bed-, keuken- en badlinnen voorzien, reizen er eveneens twee hippe elektrische fietsen met lage instap mee alsook worden er diverse trip suggesties met camperplaatsen meegegeven. Tot slot is er de “VIP”-formule, deze bevat alle voorgaande met supplementair : kamerjassen en pantoffels, één maaltijd en je koelkast naar wens gevuld. z

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?