Op zoek naar een weekendje weg? Ooit gedacht aan een luxe camper huren? Gewoon er efkes tussenuit, volop zorgeloos genieten en eventjes de batterijen opladen. Op eigen tempo, in absolute vrijheid, een frisse neus ophalen. Een mooie stad bezoeken en wat cultuur opsnuiven. En dit zonder enige voorbereiding. Gewoon je koffers inpakken en klaar is kees!

 
Camper huren België

Van waar het idee een all-in luxe camper te verhuren?

Inge Bocxstael en Philippe Verriest, beide prille vijftigers en moeder, vader van drie kinderen, zijn als koppel al 30 jaar onderweg. Beroepshalve hebben ze elk hun eigen weg gevolgd, Inge als Interieurarchitect en Philippe als Marketeer. “Beide zijn we echte  kampeerders en fervente liefhebbers van reizen. Vanuit deze gemeenschappelijke interesse is camperSMILE ontstaan”.

Hier altijd interesse voor gehad?

Jazeker, kamperen zit bij ons beide in de genen, in onze vrije tijd doen we niets liever dan er efkes op uit trekken. Zorgeloos genieten is dan de boodschap. Het is net deze unieke beleving die we ook aan onze klanten wensen aan te bieden. Zeer zeker ook aan mensen die nog geen enkel camperervaring hebben. Telkens zorgen we voor een instapklare camper. Maximaal ontzorgen staat hierbij centraal.”

Wat doet CamperSMILE precies?

Via drie verschillende weekend-formules, zijnde de BASIC, PLUS en VIP kunnen mensen onze luxe camper huren. Bovenal wensen we onze klanten een buitengewone beleving aan te bieden. Afhankelijk van de gekozen formule worden bijvoorbeeld elektrische fietsen met lage instap voorzien. Buiten het zomerseizoen leggen we de focus op weekendtrips voor twee. We willen ons vooral differentiëren door onze hoge servicegraad en onze instapklare all-in formules. 

Met onze slogan “Enjoy the ride” willen we enerzijds het ‘ontzorgen’ onderstrepen en anderzijds de mensen ertoe aanzetten om nu en dan van het leven te genieten.

 

Camper

Hoe gaat dit in zijn werk?

Onze weekend-formules voor twee zijn allen te ontdekken op onze CamperSMILE.be site. Een reserveringsaanvraag doorsturen is bijzonder eenvoudig. Gewoon de gevraagde gegevens invullen en versturen door op de button “Boeking aanvragen” te klikken. Zodra we de boekingsaanvraag ontvangen hebben nemen we contact op. Op de site kun je vanzelfsprekend ook heel wat andere informatie en inspiratie terugvinden. Toch nog vragen, ons mailen of contacteren kan natuurlijk ook.

Camper huren weekend

Wat maakt de camper tot een all-in luxe camper?

De camper is bijzonder ruim. Hij is compleet uitgerust en, door zijn vloeiende overgang tussen stuurcabine en woonruimte, uiterst comfortabel. Van zonneluifel, separate douche en toilet tot automatische versnellingsbak, achteruitrijcamera en cruisecontrol…de camper is voorzien van alle mogelijk opties. Ideaal voor een luxe weekend op wielen. 

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?