Ook in België hebben we heel wat prachtige natuurpareltjes te bieden. Zowel aan de kust als in de Ardennen. In onze vorige blog hadden we het over “Le Fondry des Chiens”. Dit maal vertoeven we in de regio  “La ville des Roeulx”. Wil je er eventjes tussenuit? Met de camper naar de Ardennen is voor alle natuurliefhebbers zeker een aanrader. 

Camper herfstwandeling : La ville des Roeulx

Op de laatste dag van ons ‘weekendje weg’ zijn we gaan stappen in “La ville des Roeulx”. Wandelen rond Le Roeulx brengt je van glooiende akkers & velden tot prachtige bossen. Zowel voor wandelaars als fietsers zijn er diverse trajecten mogelijk. Voorzien van de nodige hoeveelheid water en wat mini powersnacks, deden we er de wandeling “La Haye du Roeulx”.  Afstand: 8,5 km. Vertrek: ‘Grand Place du Roeulx’. De grote diversiteit aan landschappen die we er konden ontdekken was wat ons betreft zeker een extra troef.
Roeuxls
Camperverhuur wandeltochten

De vrijheid & flexibiliteit van een camper

Ondanks het feit dat de weergoden ons die dag wat minder gunstig gezind waren, hebben we er toch met volle teugen van genoten. Alvorens terug huiswaarts te keren, binnen onze luxe camper eerst nog van een verse kop koffie & warme chocomelk met gebak zitten genieten. Eens te meer konden we de absolute vrijheid en flexibiliteit die het reizen met een camper te bieden heeft ten zeerste waarderen.

Interesse in het huren van een camper?

Wij zijn een regionaal verhuurbedrijf van campers / mobilhomes en streven er naar campers voor jong en oud te verhuren. Zo heeft u bij ons de keuze tussen onze ietwat avontuurlijke campervan en onze compleet uitgeruste luxe camper. Bovenal onderscheiden we ons door onze hoge servicegraad, ons persoonlijk contact en ‘last but not least’ onze zorgvuldig uitgekiende, unieke, instapklare camperformules.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?