Veelgestelde vragen

CamperSMILE FAQ

Campervan

Je zit vast nog met wat vragen voor je erop uit trekt met onze camper. Geen zorgen: we beantwoorden ze graag met plezier. We hebben alvast de meest gestelde vragen gebundeld om je op weg te helpen.  

Zit je na het lezen van onze FAQ toch nog met vragen? Dan kan je ons steeds bereiken via de gegevens of het formulier op onze contactpagina.

Je reservering is definitief als we het voorschot van 50% op de totale huursom ontvangen hebben. Deze aanbetaling dient binnen de 8 kalenderdagen na de reservatieaanvraag op rekening van PRIWA BV – IBAN BE75 0689 3896 2451 te worden overgeschreven. Bij niet tijdig betaling van het voorschot na reservatie vervalt de reservering.

Er zitten nog geen wegenvignetten op de camper. Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het aankopen van eventuele vignetten.

Er worden geen huisdieren toegelaten.

Roken is ten strengste verboden

De camper heeft alle nodige verzekeringen, inclusief een omnium verzekering. Let wel de omnium verzekering heeft een franchise van 2% op de waarde, exclusief BTW. De franchise wordt in overeenstemming met de algemene huurvoorwaarden integraal doorgerekend  aan de huurder.

De CamperSMILE weekend formules zijn specifieke formules gericht op twee personen.

De ophaal- en inlevertijden staan vermeld in de voorwaarden. De weekendformules lopen van vrijdag (10u – 19u) tot Zo (16 – 19u). In overleg is het mogelijk de camper eerder te laten brengen of later te laten ophalen. Let wel hier zijn kosten aan verbonden.

Voor de in ontvangstname van de camper is een kopie van het rijbewijs en een kopie van de identiteitskaart van de hoofdbestuurder nodig. 

Binnen de afgesloten verzekering is er voor de bestuurder een verplichte minimum leeftijd van 25 jaar. De bestuurder moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een in België afgegeven geldig rijbewijs B.

Breng ons in geval van enige schade steeds op de hoogte. Bij gewone pech kunt u rechtstreeks contact opnemen met de pechverhelpingsdienst VAB. De PRIWA BV lidkaart kunt u terugvinden bij de boorddocumenten. Ook bij gewone pech vragen wij u ons steeds te verwittigen.

Alle landen die op de groene kaart vermeld staan, mogen met de camper worden bezocht. De groene kaart wordt standaard meegeleverd met de camper. Landen waarvoor de “groene kaart” geen dekking verleent mogen expliciet niet bezocht worden.

Voor elke verhuring moet een waarborg van 1250€ betaald worden. Deze dient uiterlijk 5 werkdagen vóór vertrek op onze rekening te staan.
Na het binnenbrengen van de camper wordt je factuur naar je e-mail verstuurd. Geef duidelijk op voorhand aan of je een factuur op btw-nr wenst.
Ja, dan kan. Bij de VIP en PLUS formule krijgt u hiertoe een korting van €50.

Voor een kleine meerprijs van €20/pp wordt ook alle bad-, keuken- en bedlinnen voorzien. Uw bed wordt tevens opgemaakt .

Alle aangeboden formules hebben een all-in prijs. De camper is steeds instapklaar. Hij wordt met volle dieseltank afgeleverd en dient met volle tank terug overhandigd te worden.

Een extra dag boeken kan in overleg. U heeft hierbij de de vrije keuze welke aansluitende dag het wordt.

Voor alle bijzondere weekends buiten het zomerseizoen ben je verplicht één extra dag te boeken. De kostprijs voor één extra dag is €195 voor de luxe camper en €150 voor de campervan. 

Ook dat kan. Wij maken graag vrijblijvend een voorstel op maat.