Veelgestelde vragen

CamperSMILE FAQ

Campervan

Je zit vast nog met wat vragen voor je erop uit trekt met onze camper. Geen zorgen: we beantwoorden ze graag met plezier. We hebben alvast de meest gestelde vragen gebundeld om je op weg te helpen.  

Zit je na het lezen van onze FAQ toch nog met vragen? Dan kan je ons steeds bereiken via de gegevens of het formulier op onze contactpagina.

Je reservering is definitief als we het voorschot van 50% op de totale huursom ontvangen hebben. Deze aanbetaling dient binnen de 8 kalenderdagen na de reservatieaanvraag op rekening van PRIWA BV – IBAN BE75 0689 3896 2451 te worden overgeschreven. Bij niet tijdig betaling van het voorschot na reservatie vervalt de reservering.

Er zitten nog geen wegenvignetten op de camper. Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het aankopen van eventuele vignetten.

Er worden geen huisdieren toegelaten.

Roken is ten strengste verboden

De camper heeft alle nodige verzekeringen, inclusief een omnium verzekering. Let wel de omnium verzekering heeft een franchise van 2% op de waarde, exclusief BTW. De franchise wordt in overeenstemming met de algemene huurvoorwaarden integraal doorgerekend  aan de huurder.

De CamperSMILE formules zijn gericht op max. vier personen.

Onze weekendformule loopt vanaf vrijdag 10u tot maandag 10u. De Zomerformule loopt van 16u op de dag van afhaling tot 10u op de dag van terug brengen. Na overleg is het mogelijk de camper eerder te halen of later terug te brengen. Let wel hier zijn kosten aan verbonden.

Voor de in ontvangstname van de camper is een kopie van het rijbewijs en een kopie van de identiteitskaart van de hoofdbestuurder nodig. 

Binnen de afgesloten verzekering is er voor de bestuurder een verplichte minimum leeftijd van 25 jaar. De bestuurder moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een in België afgegeven geldig rijbewijs B.

Breng ons in geval van enige schade steeds op de hoogte. Bij gewone pech kunt u rechtstreeks contact opnemen met de pechverhelpingsdienst VAB. De PRIWA BV lidkaart kunt u terugvinden bij de boorddocumenten. Ook bij gewone pech vragen wij u ons steeds te verwittigen.

Alle landen die op de groene kaart vermeld staan, mogen met de camper worden bezocht. De groene kaart wordt standaard meegeleverd met de camper. Landen waarvoor de “groene kaart” geen dekking verleent mogen expliciet niet bezocht worden.

Voor elke verhuring moet een waarborg van 1250€ betaald worden. Deze dient uiterlijk 5 werkdagen vóór vertrek op onze rekening te staan. Uiterlijk 2 weken na terug brengen van onze Camper wordt deze terug gestort indien er geen schade of boetes binnen gekomen zijn.

Na het binnenbrengen van de camper wordt, indien je dit wenst, de factuur naar je e-mail verstuurd. Geef duidelijk op voorhand aan of je een factuur op btw-nr wenst.

Een extra dag boeken kan in overleg. U heeft hierbij de vrije keuze welke aansluitende dag het wordt, uiteraard indien hij nog beschikbaar is.

Voor alle bijzondere weekends buiten het zomerseizoen ben je verplicht één extra dag te boeken. De kostprijs voor één extra dag is €150 voor onze CamperVAN. 

Ook dat kan. Wij maken graag vrijblijvend een voorstel op maat.
CamperSMILE

Voor je gaat...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties & promo’s, (kampeer)tips en veel meer…
Chat met ons
1
💬 Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?